Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Από τις αρχές του 2006 στελεχώσαμε το φωνητικό σύνολο Corfu Voices υπό τη διεύθυνση του Φώτη Αργυρού. Το σύνολο αυτό, ασχολείται με διάφορα είδη χορωδιακής μουσικής και μέχρι σήμερα έχει εμφανισθεί σε αρκετές εκδηλώσεις.
Πρόθεσή μας είναι η αφοσίωση στο έργο του φωνητικού συνόλου και η προσέγγιση ειδών μουσικής, που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα.
Σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε ούτε δημιουργήσουμε μία ακόμη χορωδία στην Κέρκυρα, ούτε να αναλωθούμε σε διοικητικής και τεχνικής φύσεως ζητήματα. Αντιθέτως, επιθυμία μας είναι να αφιερωθούμε απερίσπαστοι στο φωνητικό μας σύνολο και να παράξουμε έργο μουσικό και καλλιτεχνικό.

2 σχόλια:

 1. Προς το Blog σας

  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες

  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..

  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έλα μια βόλτα νυκτερινή να παραλάβεις το βραβείο σου:http://anemondixtia.blogspot.com/2010/04/blog-post_13.html
  ή έστω πρωινή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή